OPG Miletić - SPARA


Kušaonica


U sklopu obiteljske kuće, izgradili smo i opremili proizvodni pogon gdje nastaju svi naši proizvodi, a u sklopu kojeg smo uredili i malu kušaonicu koja može ugostiti do 10 ljudi. U ugodnom ambijentu koji smo sami uredili starim, restauriranim namještajem moći ćete kušati sve naše proizvode kroz šest sljedova, a uz kušanje imati ćete priliku upoznati nas i čuti našu priču – zašto radimo to što radimo i kako je zapravo sve započelo..


Upoznat ćemo Vas sa poviješću grada Klisa i obranom tvrđave od mnogobrojnih osvajanja. Upravo na tragu povijesne priče nastali su neki od naših recepata. Uz to upoznat ćemo Vas i sa maslinama i maslinovim uljem kroz malu radionicu o maslinovom ulju. Imat ćete priliku i kušati naše maslinovo ulje, bilo da ga kušate samoga ili uz mladi kozji sir i sušenu patku te još poneko iznenađenje.


Kušati ćete još i šest vrsta džemova, tri vrste trajnog kolača od maslinovog ulja i ručno sjeckanog suhog voća, kripna slatka, smokve u sirupu, a uz sve to moći ćete kušati i domaće likere, vino i sok.

Sve što ćete kušati proizvodi su dalmatinskog sela.
Sigurni smo da nećete otići gladni.
Pripremili smo i mali znak pažnje za sve naše posjetitelje.


Kušajte kvalitetne proizvode
dalmatinskog sela


 

Želite naručiti?
Pošaljite nam UPIT